Felhasználó: Jelszó:

Belépés


Mon, Jul 22 2019 15:52:17 Русский English Deutsch MagyarNews


Arany - A királyok fémje, az istenek húsa
Gold bars
Investment-grade gold bars with a fineness of 999.5 and 999.9 or 24 carat. These gold bars are provided by major manufacturing companies.
Why Gold?
Gold is a unique product that maintains its value, steadily, through time. There is only a few if any other commodities that can be compared to gold in terms of maintaining a steady value through time.

Az elmúlt ötezer év alatt – amióta az emberiség felfedezte magának az aranyat –, ez a csillogó nemesfém, kezdve a fáraók korával, egészen a mai elnökökig, mindig a hatalmat és a gazdagságot jelképezte. Akinek aranya volt, annak pénze is volt. Ez napjainkban is így van. Akinek aranya van, annak pénze is van, és lesz is mindig. Nagy múltú, legyőzhetetlennek hitt birodalmak tűntek el a történelem süllyesztőjében, elértéktelenedtek a legértékesebbnek gondolt valuták, de az arany állandósága túlélte mindezeket. Az arany egy olyan egyedi áru, amely még soha nem inflálódott el, hisz az elértéktelenedésre csak az olyan áruk/termékek hajlamosak, amelyek soha nem lehetnek egyenlők ezzel a sárgásan csillogó nemesfémmel.

Nyugalmat csak arannyal szerezhetünk magunknak. Ez vitathatatlan tény!

A világvaluták instabilitása mellett manapság már szinte kikerülhetetlen, hogy megtakarításaink egy részét ne aranyban őrizzük. Ennek legfőbb oka, hogy e káprázatos fényű nemesfém nemcsak stabil értékkel, hanem egy szigorú alsó határral is rendelkezik, amelyet az előállítási ára határoz meg, tudniillik az arany ára nem eshet a kitermelési és megmunkálási költsége alá.

Az arany a legbiztonságosabb és legátválthatóbb valuta az egész világon. Nincs kitéve hirtelen áringadozásoknak, devalvációnak értékét nem fenyegetik természeti katasztrófák és háborús konfliktusok. Nem hiába, egy ország aranytartaléka, a gazdasági és politikai biztonságának garanciája. Aki ezt megérti, az nem habozik létrehozni a saját családi aranytartalékát.

Adjon a vagyonának egy szolid alapot. Az Ön tőkéje túlságosan értékes, hogy kockára tegye. 


Gold Fixing  |  Price History